Ring oss: 08-82 22 22
Ebba Norberg om Cigoteket.se

Ebba Norberg om Cigoteket.se

Jag har haft astma under en längre tid + att jag för 2 år sedan opererade bort halva delen av min höger lunga p g a ett medfött lungfel dom märkte i samband med en annan operation. Har haft stora problem med min andning i långa perioder. Har provat både snus och nickotintuggummin men inte lyckats sluta röka.

Min moster, som bor i England, har en sambo som kjedjerökt under många år och med det en fruktansvärd hosta och andningsproblem. Fick av henne veta att han börjat med e-cigaretter och besvären hade minskat avsevärt. Jag började undersöka på nätet om just detta och kom fram till att Ciggoteket verkade vara den mest seriösa firma och med bäst kundservice.

Provade att beställa hem Ego Dubbelt Startkit och har inte ångrat det sedan dess, har varit rökfri från den dan jag fick hem paketet! Astman är mycket bättre och lättare att andas. Det här är det enda alternativet som jag känner kan hålla mig rökfri och med det en mycket bättre hälsa. Servicen är utmärkt, man får svar på sina frågor direkt och leveranserna är snabba!

Enkla startkit från Cigoteket.se

CIgoteket.se är en av marknadens ledande leverantör inom el cigaretter, hitta alla våra produkter samt kontaktuppgifter på www.cigoteket.se.
Har du frågor gällande våra produkter eller service? tveka inte att höra av dig direkt till oss på 08-82 22 22 eller via e-post: support@cigoteket.se

Related Posts

Leave a Reply