Ring oss: 08-82 22 22

E-ciggsbatterier på cigoteket.se

Här hittar du en mängd olika batterier. Allt ifrån enklare varianter för nybörjaren till mer avancerade moddar till veteranen. Våra batterier finns i olika storlekar, batterikapacitet (mAh) samt i flera olika färger.

Du behöver bara bestämma vad som passar just dig och dina behov. Vad är ett batteri för e-cigg? En elektronisk cigarett har, liksom en bärbar dator eller mp3 spelare, ett uppladdningsbart batteri bara lite mindre.

Precis som alla laddningsbara batterier så förlorar E-ciggsbatteriet en del av sin kapacitet efter en längre tids användning och du märker när det är dags att byta. Vi på Cigoteket.se har några av de mest kraftfulla e-ciggsbatterierna på marknaden. Har du tänkt byta upp dig eller kanske bara byta till samma batteri du redan har? Då har du kommit till rätt ställe.

Förutom ett stort utbud av batterier har vi också laddare och adaptrar. Oavsett om det är en USB-laddare, bil eller nätadapter du behöver så finns det hos oss på Cigoteket.se. Vi anser att man ska ha möjlighet att ladda sin El-cigg oavsett vart man än befinner sig. Kan jag ladda upp min e-cigg? Ja det kan du.

Dom fungerar ganska länge men tappar med tiden en del av sin kapacitet, precis som ett mobilbatteri eller annan enhet som används dagligen. Även om de tappat lite av batterikapaciteten efter nåt år så fungerar de fortfarande. Om du är osäker på om ett visst batteri eller laddare är kompatibel med just ditt E-cigarettkit så har vi tillhandahållit detaljerade uppgifter med varje produktbeskrivning. Klicka bara på varje produkt för att se specifika detaljer om kompatibilitet.

Vi har batterier och laddare för eGo-serien samt 510 som är en av dom vanligaste på marknaden. Men även nyare innovationer som t ex E-pipor!

Om du fortfarande känner dig osäker , eller om du har specifika frågor om din E-Cigarett, kit eller batterialternativ, kontakta oss och vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt(er).

Cigoteket AB via Cigoteket.se och andra kanaler säljer endast CE-godkända laddningstillbehör och annan elektronik. Om du använder ett laddningstillbehör eller elektronik från en annan återförsäljare, bör du vara medveten om att Cigoteket.se inte ansvarar för batterier som skadats genom tredjeparts komponenter.

Tänk också på att batterierna måste laddas under uppsikt och med kompatibla laddningstillbehör.

Före laddning, kontrollera om ditt laddningstillbehör matchar ditt batteri och att det är intakt. Detta görs enkelt genom att läsa den information som märkts på laddaren. Använd endast eGo laddningstillbehör för eGo produkter och vice versa för 510 serien. Underlåtenhet att använda lämplig utrustning vid laddning kan resultera i överladdning, överhettning, explosion och/eller permanenta skador på batteriet och annan egendom.

Underlåtenhet att använda lämplig utrustning vid laddning kan resultera i överladdning, överhettning, explosion och/eller permanenta skador på batteriet och annan egendom. DÄRMED ÄVEN PERSONSKADOR!