Ring oss: 08-82 22 22
Cosmic fog cigoteket

Cosmic Fog

Historien bakom juicemakarna på Cosmic Fog är en riktig solskenshistoria. Ja det är väl förvisso inte så konstigt då dom huserar i delstaten Orange County i soliga Kalifornien.

Redan tidigt satte dom ett mål, att producera några av dom mest unika och välsmakande e-vätskor som marknaden har sett. Ja det är ett mål som inte är särskilt svårt att uppnå kan vi tala om. Cosmic Fogs fantastiska e-vätskor smakar enormt mycket!

Med deras höga kvalitet har dom även satt upp rigorösa kvalitetssäkringar genom att hårdtesta deras vätskor. Detta för att försäkra sig om att användarna inte riskerar att få i sig ämnen som inte skall vara i e-vätskor.

Varje smak är ett resultat av intensiv forskning och utprovning under 7-10 månaders tid. Man kan inte kalla dom lata direkt. Mer dedikerade juicemakare får man leta efter enligt oss. Alla smaker är framtagna för att ge användaren en underbar och smakrik upplevelse. Med tanke på utvecklingstiden så kan vi nästan garantera att du kommer bli glatt överraskad.

Slutligen vill vi tillägga ett citat från utvecklingsteamet på Cosmic Fog.

Cosmic Fog har en stark övertygelse om ifall en utvecklad e-vätska inte kan vara en så kallad all day vape för teamet så kommer den med största sannolikhet inte vara det för användaren heller.

Fördelen är att teamet bakom Cosmic Fog har en bakgrund i den kulinariska världen och kan med det överföra sin smakkunskap till receptbanken.

Efter att en smak är utvecklad så spenderar man veckor efter veckor med att blanda den, för att få den 100% perfekt.

Cosmic Fog

Visar alle 2 resultat