Ring oss: 08-82 22 22
Liquid Voyage

Liquid Voyage

Det finns få namn som är lika passande som just Liquid Voyage. En flytande resa i smakernas värld. Vilka smaker sen! Det är autentiskt, smakrikt, komplext men ändå raka smaker och alldeles, alldeles, alldeles underbart.

En flaska Liquid Voyage är en flaska av ren kärlek

Denna högst personliga tillverkare är baserad i Stockholm. Ett litet företag som efter många år av utveckling lanserade en serie smaker  som tog Sveriges användare med storm. Konstnären och tillika juicemakaren” bakom det framgångsrika företaget Liquid Voyage är något av en perfektionist. Av dygnets alla timmar så finns det inte många sekunder som inte rör nya recept.

Vi är säkra på att framtida E-vätskor från Liquid Voyage kommer vara helt gudomligt bra!

Hur arbetar Liquid Voyage?

Liquid Voyage arbetar utifrån samma princip som är parfymmakare. Nämligen att man har ett X antal noter som bildar en perfektion i slutet. Dessa är bottennoter, mittnoter, toppnoter och en hjärtnot. Liquid Voyage har då lyckats med bravur att kontrollera denna metod. Resultatet blir E-vätskor med ett smakregister som har lång eftersmak, som inte har några sötningsmedel, inga extra tillsatser som i sig inte är särskilt bra för användaren.

Testa gärna någon av vätskorna. Ni kommer med största sannolikhet bli lika lyriska som oss här på Cigoteket.se