Ring oss: 08-82 22 22

Våra Startkit

Cigoteket.se erbjuder ett brett sortiment av så kallade startpaket som innehåller allt du behöver för att komma igång med din E-cigg. Vi har flera startpaket i olika prisklasser, från enklare kombinationer av batteri och clearomizer till mer avancerade kit.

För mer information om varje enhet, se enskild produktsida.

Detta beror till stor del på dig själv men också vilken del av e-ciggen du talar om:

Batteriet i en e-cigg fungerar på samma sätt som andra batterier. I början håller laddningen länge men efter en tids regelbunden användning kommer det att förlora en del av sin kapacitet. Är batteriet inbyggt i e-cigaretten finns tyvärr inte mycket annat att göra än att köpa en ny enhet. Hur länge ett batteri håller beror helt och hållet på hur mycket det har använts och hur väl man tagit hand om det. Har din mod ett eller flera externa batterier är det väldigt enkelt att byta ut bara den delen. Ha i åtanke att det krävs lite mer kunskap för att använda sig av e-cigaretter med externa batterier än de med inbyggt.

En tank (kallas även för atomizer) kan hålla väldigt länge. Regelbunden rengöring samt varsam hantering är A och O.

Clearomizers har inte riktigt lika lång livslängd som en tank, dels för att de ofta är gjorda i plast istället för glas och dels för att de är mindre och svårare att rengöra ordentligt. De är inte heller menade att hålla lika länge som tankar och kostar därför oftast lite mindre.

En förbrännare kan hålla i några dagar upp till cirka en månad. Den avgörande biten är hur du använder din e-cigg och vilka e-juicer du fyller på med. Om du är osäker på om du gör rätt kan du alltid höra av dig till oss eller komma till någon av våra butiker för att få råd och vägledning.