Ring oss: 08-82 22 22

Alla är vi barn i början

Vi har alla varit nybörjare någon gång. Har du bestämt dig för att skära ner på rökningen och är sugen på att testa e-cigg? Här kommer en liten snabbguide till hur du väljer rätt startkit.
Glöm inte att välja en passande E-Liquid (själva vätskan som du använder). Det finns olika smaker med eller utan nikotin.
Ta kontroll och börja ett hälsommare liv redan idag. Tveka aldrig att kontakta oss om det är något du undrar över. Läs vår guide:
Det här är en storsäljare. Detta kit kommer med två kompletta enheter och en flaska 10ml E-liquid där du själv väljer smak och nikotinhalt. Här kan du välja mellan 20 olika smaker och 0, 6, 12, 18 eller 24mg nikotinhalt. Detta kit levereras med allt du behöver för att komma igång direkt.
Föredrar du en e-cigarett som ser ut och känns som den traditionella cigaretten? Då är detta kit något för dig. Detta kit levereras med ett uppladdningsbart batteri och två förfyllda patroner. Självklart så följer det med en USB-laddare som du kan ladda direkt i datorn. Här kan du välja mellan klassisk tobak och mentolsmak.
Detta är vårt mest prisvärda startkit. Kitet leveras med ett batteri, en förångare (vätsketank) och en USB-laddare. Se bara till att du inte glömmer att köpa en passande E-liquid.