Ring oss: 08-82 22 22

Alla är vi barn i början

Vi har alla varit nybörjare någon gång. Har du bestämt dig för att skära ner på rökningen och är sugen på att testa e-cigg? Här kommer en liten snabbguide till hur du väljer rätt startkit.
Glöm inte att köpa en passande E-Liquid (själva vätskan som du använder). Det finns olika smaker med eller utan nikotin.
Ta kontroll och börja ett hälsosammare liv redan idag. Tveka aldrig att kontakta oss om det är något du undrar över. Läs vår guide:
Det här är en storsäljare. Detta kit kommer med två kompletta enheter samt en laddare. Här kan du välja mellan 20 olika smaker och 0, 6, 12, 18 eller 24mg nikotinhalt. Detta kit levereras med allt du behöver för att komma igång direkt.
En stilren och smidig e-cigg som minns i många färger. Ger en underbar smakupplevelse och är väldigt enkel att använda. En stor favorit hos många av våra kunder som har fimpat för gott.
Ett komplett kit som inkluderar en av de bästa tankarna som någonsin har byggts. Med Nautilus mini tanken får du riktigt fin smak och dessutom kan du ställa effekten genom att vrida batteriets bottendel. Du får också med ett 5-pack brännare extra.