Ring oss: 08-82 22 22

Uppladningsbara e-cigaretter

Elektroniska cigaretter drivs med batterier. Det finns både engångsmodeller och uppladdningsbara men de flesta e-ciggrökara föredrar ändå det sistnämnda. I långa loppet blir det billigare med uppladdningsbara batterier och det ger även en bättre rökkänsla. Hur man laddar och underhåller sitt batteri är avgörande för ångprestandan och även batteriets livslängd. Ett välskött batteri som alltid fulladdat på rätt sätt sörjer för att man ska kunna njuta av sin el-cigarett en lång tid.

Olika sätt att ladda el cigarett med

Det finns tre sätt man kan välja att ladda sin el-cigarett på. USB, väggadapter eller billaddare. När man köper sk startkit så ingår oftast minst ett av de olika alternativen men man kan också välja att köpa till dessa separat. Det enda man alltid ska ha i åtanke är att köpa lämpliga produkter för ändamålet. Att mixtra själv kan leda till direkt fara.

USB-LADDARE

Varje E-ciggrökare måste ha en USB-laddare. Detta är den enhet som ansluter batteriet till andra laddningsadaptrar. Den är liten och smidig så du pluggar lätt i den i din stationära dator, bärbara dator eller en USB-strömkälla. Om du tillbringar mycket tid framför datorn så kan det vara det bekvämaste sättet att ladda sitt batteri på. Bara skruva i batteriet i laddningsplatsen och anslut den till USB-porten. Indikatorlampan lyser rött när batteriet laddas och lyser grönt eller blått när det är fulladdat. kom ihåg att inte alla batterier har indikationslampa

VÄGGLADDARE

En väggladdare är en enhet som är utformad för att fungera med de eluttag man har i sitt hem. Det finns två typer av väggladdare, antingen en enda adapter som ansluts direkt till vägguttaget eller en laddningsenhet med en löstagbar sladd. (Den löstagbara sladden ???) Skruva i batteriet i din USB-laddare och anslut den till väggladdaren och sedan till vägguttaget. Se till att enheten är kompatibel med ditt lands standardspänning innan du köper

BILLADDARE

Du kan även välja att ladda din E-cigarett i bilen. Billaddaren för e-ciggbatteriet är precis som tex mobilladdaren, utformad för att användas i bilens cigarettändaruttag. Bara att som vanligt, ansluta batteriet till USB-laddaren, sen kopplas denna ihop med billaddaren i tändaruttaget så börjar det laddas direkt. Man får under inga omständigheter ladda sin el-cigg utan uppsikt eller med andra laddningsenheter än de som är avsedda för just El-cigg. Om du tillbringar många timmar framför en dator så är det ett bekvämt sätt att ladda din elektroniska cigarett. Bara skruva i batteriet i avsedd plats på laddaren och anslut den till USB-porten. Om du har en laddare med indikatorlampa så lyser den rött när batteriet laddas och grönt när batteriet är fulladdat. Flera sätt att ladda elcigaretter med Underlåtenhet att använda lämplig utrustning vid laddning kan resultera i överladdning, överhettning, explosion och/eller permanenta skador på batteriet och annan egendom.