Ring oss: 08-82 22 22

Emma Rudöfors

Hej! Här kommer min recension! Jag hann inte prova den utan nikotin under veckan som jag fick då jag fyllde den ganska väl och sen passade inte styrkan mig så jag har inte rökt den så mycket. Men here we go:

Jag smakade äpple i nikotinhalten 12 mg. Den var för stark för min smak, när man är van rökare drar man ganska djupa halsbloss och det är lite annorlunda när det för det första är vattenånga och för det andra är starkare än mina vanliga cigaretter. Blev rätt hostig i början men det kom jag över efter cirka en dag.

Smaken äpple är väldigt lik den i vanliga vattenpipor och den är också min favoritsmak. Jag skulle inte säga att det smakar som ett äpple man äter, men den smakar definitivt som äppeldoft både från färska äpplen, bakverk och godisar med äppelsmak.

Jag har bett vänner prova just för smaken och de tycker också att den är väldigt god och autentisk. Den känns inte alls fabricerad. Laddningen av batteriet gick riktigt fort och smidigt.

Recension e-cigarett av Emma Rudöfors

Länk till Emmas Facebooksida

Users Ratings
Emma
Johan
John Adams Emma Rudöfors
5
Users rating: (1 votes)

CIgoteket.se är en av marknadens ledande leverantör inom el cigaretter, hitta alla våra produkter samt kontaktuppgifter på www.cigoteket.se.
Har du frågor gällande våra produkter eller service? tveka inte att höra av dig direkt till oss på 08-82 22 22 eller via e-post: support@cigoteket.se

Related Posts

Leave a Reply