Ring oss: 08-82 22 22
Fakta om el cigaretter

Fakta om el cigaretter

E-cigg – Fakta

Vi börjar med en förklaring av vad en e cigarett faktiskt är för de som inte har testat den. En elektrisk cigarett består av ett batteri, en förångare och även en patronkammare som innehåller en liten mängd vatten. Det finns el cigaretter både med och utan nikotin. I de fall det finns nikotin så förvaras även nikotinet med vattnet. Att röka en elektrisk cigarett känns väldigt likt att röka en vanlig cigarett. Den traditionella smaken av tobak finns även i el ciggen om man önskar den. Detta då trots att det inte finns någon tobak.

Du kan själv välja vilken smak du önskar och eftersom el-cigaretten inte innehåller någon traditionell rök så kan du röka var du vill. El cigaretten innehåller istället vatten och släpper därför ut vattenånga. När du inhalerar från el cigaretten produceras en vatten ånga som en realistisk rök. Men eftersom detta bara är vattenånga som försvinner på ett par sekunder så är den helt ofarlig. Den sprider även en behaglig doft istället för tobaksrök. Ingen onödig tobaksdoft som sätter sig i kläder och hår eller inredning.

El cigarett och hälsan

Hur farlig är el ciggarettenEftersom du helt kan välja bort nikotinet i en el cigg så behöver du inte oroa dig för din hälsa. Tvärtom, att använda en el cigg istället för en vanlig cigg gör att du kan känna dig piggare. Du väljer en smak som passar dig och kan enkelt byta ut den efter humör och när lusten slår till. Vätskan som förångas för att skapa rök består av aromämnen som är godkända av livsmedelsverket. Detta är ämnen som sedan länga används för att skapa rök inom teatern och det finns inga identifierade hälsorisker med användningen av el cigaretter om du väljer en nikotinfri vätska.

Att röka e-cigaretter när man är gravid

Idag finns det inga nackdelar med att röka en e-cigarett när du är gravid så länge som du väljer en el cigg med vätska utan nikotin.

Users Ratings
John Adams Fakta om el cigaretter
2.5
Users rating: (14 votes)

CIgoteket.se är en av marknadens ledande leverantör inom el cigaretter, hitta alla våra produkter samt kontaktuppgifter på www.cigoteket.se. Har du frågor gällande våra produkter eller service? tveka inte att höra av dig direkt till oss på 08-82 22 22 eller via e-post: support@cigoteket.se

Related Posts

Tycker du att våra recensioner ser konstiga ut? Läs mer om varför

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.