Ecigg (Läckage problem) Ego modellen:
Det är inte alls vanligt att vi får en sådan fråga men när det väl kommer så handlar det det i 99% om en enkel fix.

Det finns två anledningar till att din eGo ska läcka och här kommer orsakerna samt lösningen:
1 – Vätska i luftröret<
Läckaget kan komma ifall man råkar hälla i vätska i mittenröret när man fyller på med vätska.
Lösning:
Ta isär hela enheten (förågaren) och rengör med vatten, se till att alla delar är torkade ordentligt och skruva tillbaka allt, kom ihåg att aldrig tvätta brännaren utan endast bottendelen och plastbehållaren som bör tvättas.
2 – Brännaren sitter lös
Vätskan kan hamna i luftröret när man tar ett bloss om brännaren sitter lös på bottendelen, brännaren kan lossna när man öppnar behållaren för att fylla på med vätska pga kontakten mellan brännaren och luftröret.
Lösning:
Använd en pappershandduk och skruva fast brännaren på bottendelen, du kan även använda en tång om du vill, du behöver inte alls ta i för hårt men se bara till att sitter som ska.

Tveka aldrig att höra av dig till oss om du har flera frågor.

Ego el cigg problem

2 tankar om “Läckage Ego Ecigg – Lösning

  1. Lars Dahlström says:

    Jag använder papper (ex toa, hushållspapper eller what ever papper) som jag för ner i eciggen när den ”gurglar” (låter som överfull när jag tar ett bloss). Jag upprepar detta några ggr tills pappret är torrt. Antagligen så har jag överfyllt med vätska. Sedan fungerar den som den ska igen! 🙂 (Jag försöker skruva pappret så spetsen träffar mitt i och suger upp ev vätska som samlat sig där). Jag har rökt ecigg sedan 2013 när jag slutade med mina cigaretter och började med ecigg. Jag är riktigt nöjd! /Anna-Karin

Lämna ett svar