Ring oss: 08-82 22 22

Linnea Öhlund

Jag har alltid varit delad när det kommer till rökning. Jag kan tycka om att röka i sociala sammanhang till exempel en fin sommarkväll , man sitter ute, då blir rökning en social grej. Jag kan även tycka om rörelsen som innefattar rökning, att ha något i handen att blåsa ut rök.

Jag vet också att nackdelarna väger tyngre än fördelarna. Slavlika förhållanden för tobaksodlarna, miljöpåverkan och såklart allt det fysiska som rökning orsakar, kol, dåliga tänder, minskad lungkapacitet ökad cancer risk osv osv.

Allt det här hänger ständigt över en rökare, det är helt enkelt inte värt det. Men det är lättare sagt än gjort för när man är fast så är det ett svårt träsk att ta sig ur. Därför tycker jag att e-cigaretten är ett toppen substitut istället för vanliga cigaretter.

Känslan av att röka en el-cigarette är från början lite rolig och bisarr. Det känns på något sätt förbjudet att röka inomhus när jag prövar den första gången. Efter att man har klurat ut hur delarna ska sitta vilket inte är lika komplicerat som man tror så är den definitivt enkel att handskas med. Man håller in knappen, drar in röken och blåser ut. Svårare än så blir det inte.

Jag har prövat smakerna blåbär och citrus. Blåbär är en väldigt söt smak som smakar mer godis är blåbär. Den upplevs lite artificiell i smaken men är god under en kortare tid. Citrus å andra sidan är en väldigt fräsch smak som jag inte tycker har några nackdelar. Den smakar av citron och känns som en väldigt ”ren” smak.

Recension e-cigarett av Linnea Öhlund

Länk till Linneas Facebooksida..

 

John Adams Linnea Öhlund
Users rating: (5 votes)

CIgoteket.se är en av marknadens ledande leverantör inom el cigaretter, hitta alla våra produkter samt kontaktuppgifter på www.cigoteket.se.
Har du frågor gällande våra produkter eller service? tveka inte att höra av dig direkt till oss på 08-82 22 22 eller via e-post: support@cigoteket.se

Related Posts

Leave a Reply