Ring oss: 08-82 22 22
Vill du sluta att röka?

Vill du sluta att röka?

Det är många rökare som önskar att de kunde sluta röka. Oftast finns viljan där men när de tänker på de jobbiga bieffekter som uppstår när de slutar röka blir valet mycket svårare. Tänk att inte kunna gå ut och röka med vännerna på kaffepausen eller på klubben. Tänk att inte få gå ut och ta den första morgoncigaretten. Tänk att inte kunna lugna ned stressade situationer med en cigarett. För många lockar dessa tankar fram en ovilja som får rökaren att mer än någonsin tänka om och fortsätta röka.

Testa en e-cigarett om du vill sluta röka

Det var av den här anledningen som e-cigaretterna togs fram. Tillverkarna av e-cigaretter vill kunna erbjuda alla rökare samma möjligheter och goda stunder de hade tillsammans med cigaretterna. Men med en mer hälsosam produkt. Tobak har många ödesdigra konsekvenser och olika typer av cancer är bara några av dem. När du väljer att gå över från vanliga cigaretter till e-cigaretter vet man att tobaksbruk är helt eliminerat.

E-cigaretter innehåller ingen typ av tobak utan det du röker är så kallad e-juice. Smaksatt vätska med eller utan nikotin. Vätskan förångas i e-cigarettens förångare och när du tar ett bloss på e-cigaretten får du i dig ånga istället för rök. Ångan är tjock och när du blåser ut den kan du till och med göra dina rökringar du är van vid. Du får känslan av att röka en vanlig cigarett och med de olika smakerna du kan välja mellan blir det ännu bättre. Du kan till och med välja den klassiska tobakssmaken att fylla på med.

Som en vanlig cigarett – utan gifter

Att röka en e-cigarett känns mycket likt känslan av att röka en vanlig cigarett. Eftersom att du får i dig ånga som är lika fyllig och stor som den är hos en vanlig cigarett får du både i dig och ur dig en tjock ånga. Det går att ta halsbloss som vanligt och du kan till och med blåsa ut mer och mindre avancerade rökringar. Skillnaden mellan vanlig tobaksrök och e-cigarettånga är att tobaksröken hänger kvar mycket längre, som ett giftigt täcke, medan ångan lättar fort.

Enkla startkit från Cigoteket.se

Flera olika smaker

Hur många smaker som faktiskt finns till e-cigaretter är svårt att säga. Alla tillverkare använder sina egna e-juicer och egna smaksättningar men det går det att säga att utbudet av smaker är enormt. Förutom fruktiga smaker finns det även den traditionella cigarettsmaken, vilket ger alla rökare en ännu större anledning att byta bort de giftiga cigaretterna mot e-cigaretter. Många jämför de fruktiga smakerna med att röka vattenpipa och de tycker att ångan från en e-cigarett är minst lika god.

E-cigaretter och nikotin

Det finns olika mängder av nikotin i e-juicerna och det finns även e-juicer utan nikotin. Om du som van rökare är intresserad av att sluta kan det vara en god idé att välja e-juicer med en högre halt av nikotin i sig för att sedan börja trappa ned allteftersom.

Till slut röker du e-cigaretter utan nikotin och du kan deklarera dig själv som helt nikotinfri! Och det bästa är att det knappt kommer att ha märkts i kroppen. Eftersom att du fortfarande ”röker” kommer kroppen knappt att reagera på minskningen av nikotin och en dag är den bara bortplockad. Då kan du fortfarande njuta av alla de härliga fördelar som finns med att vara rökare samtidigt som att du vet med dig att du inte får i sig några farliga ämnen.

Vejpa – ett hälsosammare alternativ

Ett nytt ord har uppkommit i takt med att e-cigaretten har vuxit i popularitet. Ordet är vejpa och det kommer från det engelska ordet vapor, vapa, som betyder att man drar i sig ångor. Så istället för att gå ut och röka går man nu ut och vejpar.

Ecigg finns i flera olika smaker med och utan nikotin

CIgoteket.se är en av marknadens ledande leverantör inom el cigaretter, hitta alla våra produkter samt kontaktuppgifter på www.cigoteket.se.
Har du frågor gällande våra produkter eller service? tveka inte att höra av dig direkt till oss på 08-82 22 22 eller via e-post: support@cigoteket.se

Related Posts

2 Responses to “Vill du sluta att röka?”

  1. jag är snart nikotinfri med min ecigg, såå glad! rekommenderar varmt

Leave a Reply