El cigaretter

Kanske vet du inte vad en el cigarett är så låt oss börja med en förklaring. En elektrisk cigarett består av ett batteri, en förångare och även en patronkammare som innehåller en liten mängd vätska. Det finns el cigaretter både med och utan nikotin. I de fall det finns nikotin så förvaras även nikotinet med vattnet. Att röka en elektrisk cigarett känns väldigt likt att röka en vanlig cigarett.

Innehåll i en el cigg

Den traditionella smaken av tobak finns även i el ciggen. Detta trots att det inte finns någon tobak. Du kan själv välja vilken smak du önskar och eftersom elcigaretten inte innehåller någon traditionell rök så kan du röka var du vill. El cigaretten innehåller istället vatten och släpper därför ut vattenånga. När du inhalerar från el cigaretten produceras en vatten ånga som en realistisk rök. Men eftersom detta bara är vattenånga som försvinner på ett par sekunder så är den helt ofarlig. Den sprider även en behaglig doft istället för tobaksrök. Ingen onödig tobaksdoft som sätter sig i kläder och hår!

E-liquid sk e-vätska

E cigarette liquid är den vätska som värms upp och bildar vattenångan. Vätskan är oftast enbart vatten men den kan även vara smaksatt med olika essenser som gör att både vattenångan och ”röken” doftar och smakar efter den tillsatta ingrediensen. Det finns flera olika typer av e cigarette liquid att välja bland vilket gör att du har stor variation.

El cigaretter utan nikotin

Du väljer själv om du vill ha el cigaretter utan nikotin eller med. Om du väljer el cigaretter utan nikotin så är det i själva verket bara vattenånga du inhalerar och denna är helt ofarlig. Ångan kan även smaksättas på olika sätt som även gör att den avgör en trevlig doft. El cigaretter utan nikotin används ofta även vid rökavvänjning från en traditionell cigarett. Med en el cigarett slipper du både aska och onödig lukt som sätter sig i kläder och hår. El cigaretten kan på så sätt användas var du än befinner dig.

El cigaretter med nikotin

Väljer du el cigaretter med nikotin så får du samma känsla som när du röker en vanlig cigarett. Men den stora fördelen är att du slipper den obehagliga röken och tobakslukten. Med el cigaretter med nikotin kan du röka var du än befinner dig eftersom den bara avger vatten ånga som försvinner efter ett par sekunder.

Lämna ett svar